banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, "Katılımcı Anlayışla Doğru Projeler Üreteceğiz"

 

“Katılımcı anlayışla doğru projeler üreteceğiz”

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Kurulu tarafından hazırlanan program kapsamında Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde esnafa kolaylıklar dileyen Şener Söğüt, onların talep ve önerilerini de sordu. Vatandaşların da ilgisi ile karşılaşan Söğüt, birebir sohbet etti.

DOĞRU PROJELER ÜRETECEĞİZ

Esnaf ziyaretlerinde renkli görüntüler yaşanırken, Başkan Adayı Şener Söğüt, “Dili, dini, rengi, görüşü ve sıfatı ne olursa olsun ama insan olsun. Bizim için insan önemli. Körfez’de kimseyi ötekileştirmeden, birlikte yöneterek hizmet üreteceğiz. Katılımcı anlayışla doğru projelerin altına imza atacağız" ifadelerini kullandı.

 

HEP SİZLERLE OLACAĞIM

Gönül belediyeciliğini ‘gönüllere girerek’ yapacağız diyen Söğüt, “Bizlerin belediyecilik anlayışında aşk var, sevgi var, insana dokunan projeler var. Gençlere, yaşlılarımıza ve esnaflarımıza yönelik projelerimiz olacak. Rehavete kapılmadan sahadayız ve seçildikten sonra da her zaman sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751