Söğüt, Tosun Ailesinin Acısını Paylaştı

Solunum yetmezliği nedeniyle evinde vefat eden Tosun, 75 yaşındaydı. Vefatı ile sevenlerini yasa boğan Fazlı Tosun’un cenazesi bugün Tütünçiftlik Çarşı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Körfez Asri Mezarlığı’na defnedildi.

SÖĞÜT YALNIZ BIRAKMADI

Mehmet Ali Tosun’u bu acılı gününde kent genelinden çok sayıda seveni ve protokol mensubunun yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yalnız bırakmadı. Akşam vefat haberini alır almak ailenin acısını paylaşan Başkan Söğüt, bugün gerçekleşen cenaze törenine de katılarak merhuma son görevini yerine getirdi.

Kocaeli Meydan Gazetesi olarak merhum Fazlı Tosun’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.