Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve yönetimi , Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu'nu Çınar Park Otel'de kahvaltıda ağırladı.

Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve yönetimden Engin Ese,ve Eşinin ev sahipliği yaptığı kahvaltıya AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu eşi Av. Salih Balçıoğlu , iş adamı Mustafa Kaymak ve eşi Zeynep Kaymak, Beyzanur Ese Yaşar Dursun Demirtaş katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bir dönemi ve etabı bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, “ AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı iken çok yoğun bir şekilde çalıştığını fakat sonunda aday gösterilmedik. Her şeyin hayırlısı diyorum. Bir dönemi, bir etabı bitirmenin mutluluğu içindeyiz. Hep dedik ki, siyaset uzun soluklu bir maratondur. Maratonun bir etabı 30 Mart tarihi itibariyle bitti. Kandıra'lı hemşerilerimiz sandığına sahip çıktı. Milli irade tecelli etti. Tabi ki son sözü sandıkta söyleyen çok değerli Kandıra'lı halkımıza, seçmenlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Dernek başkanı Yasin Sönmez ise ise kendilerini kırmayıp teşrif edip kahvaltıya katılan Balcıoğlu'na teşekkür etti.