Tuna: “Kocaeli Onlarla Güzel”

Uzun süre AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevini yürütürken, 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili genel seçimleri için görevinden istifa eden ve milletvekili aday adayı olan, ancak listede kendine yer bulamayan Ramazan Tuna, yine de sahada kendini göstermeye devam ediyor. Tuna, yapılan her organizasyona davetli olduğu müddetçe katılmaya özen gösteriyor.

HEPSİNİ TEBRİK ETTİ

AK Partili Ramazan Tuna, önceki gün de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kocaeli Ansiklopedisi’nin tanıtımının yapıldığı programa iştirak etti. Gazetemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile birlikte ansiklopedide yer verilen ve kentimizin değerleri olarak anılan isimlerle de yakın diyaloglar kurdu. Tuna bir araya geldiği tüm isimleri tek tek tebrik etti.

TAŞÇI VE KAHVECİ İLE…

Özellikle Körfez ilçeden bir değer olan ve yetiştirdiği şampiyon sporcularla tanınan Aşkın Kahveci ile Kırkpınar’da üç kez altın kemerin sahibi olan Ahmet Taşçı ile oldukça samimi görüntüler veren eski ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Tüm değerlerimizi tebrik ediyoruz. Kocaeli onlarla daha güzel” diyerek duygularını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanbey Sezen 11 ay önce

Bendedeğerli kardeşimi tebrik edyorbaşarılarının devamını diliyorum. Gözlernden öpüyorum.