Vali Yavuz, Asım Kibar Osb’yi Ziyaret Ederek, İncelemelerde Bulundu


Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kibar Holding Proje Müdürü Mehmet Aydın, Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Sadiye Dişbudak, Kibar Holding Ceosu ve Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyesi Haluk Kayabaşı, Assan Hanil Oto. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Atacan Güner, POSCO Assan TST Çelik San. A.Ş. İş Destek Birimleri Genel Müdür Yardımcısı ve Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özdemir ve Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Mali İşler Müdürü Adnan Karaten tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, yönetim binasına geçip, çalışmalar hakkında bilgi alarak, bir süre sohbet etti.


Vali Seddar Yavuz, Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ve Otomotiv yan sanayisi sektöründe faaliyet gösteren Assan Hanıl Oto. San. ve Tic. A.Ş.’ye ait fabrikayı ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan ve çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yavuz, tesis yetkililerine ve çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.

http://www.kocaeli.gov.tr/vali-yavuz-asim-kibar-osbyi-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817