Veysel Çırak:  “Sipahiler, Körfez’in İncisi Olacak”

Körfez ilçenin merkez köylerinden Sipahiler Köyü’nde ikamet eden ve kırsal bölgelerin yanı sıra ilçe genelinde sevilen ve sayılan bir isim olan Veysel Çırak, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde bölgesinde muhtar adayı olmaya karar verdi.

ADAYLIĞI SEVİNÇ YARATTI

Bölge halkından gelen yoğun talep ve yakın çevresi ile yaptığı istişarelerin ardından muhtar adaylığı için kararını veren Veysel Çırak, saha programlarına başladı. Körfez ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sivilen Çırak’ın adaylık kararı bölgesinde da büyük memnuniyetle karşılandı.

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

1970 yılında Sipahiler’de dünyaya gelen Veysel Çırak, gazetemizi ziyaret etti ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya geldi. Yarar’ adaylık gerekçelerini anlatan Çırak, “54 yaşındayım, bu zamana kadar hep Sipahiler’de yaşadım, her zaman köy halkımın yanında yer aldım” dedi.

ÇIRAK KENDİNDEN EMİN

Hedeflerini de anlatan Çırak, “Bundan sonra köyümüze yeni hizmetlerin kazandırılması, bölgemizin yerel yönetimler eli ile gelişiminin sağlanması ve Sipahiler’i Körfez ilçemizin incisi haline getirmek için muhtarlığa aday oldum. Sipahiler halkı ile birlikte yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Yılmaz 4 ay önce

Hayırlı olsun Veysel kardeşim.Başarılar dilerim.

Avatar
Fahrettin erkul 4 ay önce

Adammmma yakışır muhtarlik hadi hayirlisi

Avatar
Konkass 3 ay önce

İstanbullu Diğer muhtarı her geldiğimizde göremedim.Koyde yok.

banner2817