banner2779
banner2752
banner2750

YARIMCA ÜLKÜ OCAĞI’NDA DEVİR TESLİM YAPILDI
 Devir teslim törenine Ülkü Ocakları İl Yönetimide katılırken, yapılan konuşmalarda devir teslimin görevden almak anlamı taşımadığı ve bayrak değişimi olduğu söylendi. Görevini Fatih Kurtbaş’a teslim eden Yavuz Dağotu, bu anlamlı ama zor yükü omuzlarından aldığı için yeni başkana teşekkür ederek, hizmet verdiği 4.5 yıl içinde Ülkücülere yakışır anlamda görev yaptıklarını söyledi. Fatih Kurtbaş’da konuşmasında, eski başkana teşekkür etti ve aldığı bayrağı en iyi şekilde taşıyarak, ocağı daha da yukarılara ulaştırmak için hizmet vereceğini ifade etti.

Konuşmalardan sonra Kur’an a sarılı Türk Bayrağı Fatih Kurtbaş’a teslim edildi. Bayrağı ve Kur’an-ı öperek alan Kurtbaş, arkadaşları ile en iyi şekildeçalışacağını söyledi. Törene, ülkücü gençler de kalabalık şekilde katılırken, Tütünçiftlik Ülkü Ocağı eski Başkanı Murat Keleş ve yeni Başkanı Zafer Kılıç’da yer aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751