Yarımcalı Kadınlar İstanbul’u Dolaştı

Derneğin kadın kolları yönetimi, her ay düzenli şekilde düzenlenen ve çeşitli kentlere yönelik gerçekleşen gezi programları bu kez İstanbul’a yapıldı. İstanbul Balat’ı turlayan ve burada keyifli bir gün geçiren Yarımcalı kadınlar, bölgenin güzelliklerini dolaşıp hafta sonunu en verimli şekilde değerlendirdiler.

Yarımcalı kadınlar

İstanbul’u dolaştı

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Körfez Yarımcalılar Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Derneği’nin sosyal faaliyetleri sürüyor. Derneğin kadın kolları yönetimi, her ay düzenli şekilde düzenlenen ve çeşitli kentlere yönelik gerçekleşen gezi programları bu kez İstanbul’a yapıldı. İstanbul Balat’ı turlayan ve burada keyifli bir gün geçiren Yarımcalı kadınlar, bölgenin güzelliklerini dolaşıp hafta sonunu en verimli şekilde değerlendirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817