Yeni Başiskele Belediye binası çalışmaları sürüyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Başiskele Yeni Belediye Hizmet Binası çalışmaları sürüyor. İnşaatta bodrum kat çalışmasında su yalıtım imalatı üzerine koruma betonu döküldü. Yapının kolon ve perde imalat işleri devam ediyor. Kolon ve perde işlerinin ardından zemin katın yer betonu dökülecek. Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen çalışmayla Başiskele modern bir kent meydanı ve belediye hizmet binasına kavuşacak.

 

52 ARAÇLIK OTOPARK

Kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kat şeklinde inşa edilecek. Projede çalışma içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak. Bodrum katta sığınak, arşiv ve teknik birimler bulunacak. Projede 52 araçlık bir de otopark yer alacak. 

 

PROJE ALANI 6 BİN 810 METREKARE

Zemin kata seminer salonu, birinci katta da ofisler yer alacak. İkinci kata idari personel odaları yapılacak. Projedeki bina alanının dışında kalan bölüm kent meydanı olarak düzenlenecek. Projenin toplam inşaat alanı 6 bin 810 metrekare olarak gerçekleşecek.

 

ÜÇ FARKLI KAPLAMA UYGULANACAK

Ana bina iskeleti betonarme olup dış cepheye traverten kaplama, ahşap kaplama, alüminyum giydirme cephe ve alüminyum cephe motifi uygulanacak. Ana bina çatısı metal kenetli çatı sistemi ile kaplanacak. Seminer salonu iskeleti çelik karkas olup, dış cephesi cam ve traverten kaplama şeklinde düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817