ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDEN FIRINLARA DENETİM
 İlçedeki fırınlarda gramaj ve hijyen denetimlerinde bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkın sağlığını korumak için yorulmadan çalışmaya devam ediyor.   Hijyen konusunda gerekli ihtarlarda bulunduklarını ifade eden ekipler, denetimlerimizi tüm gıda üretimi yapan işletmelere yaymayı planlıyoruz dedi.

“Kurallara Uyan Esnafımıza Teşekkür Ederiz”

Denetlemeler sırasında hijyen kurallarına uyan esnafa teşekkürlerini  ileten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini bildirdi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, söz konusu olan halkımızın sağlığıdır. Ekiplerimiz bu konudaki çalışmalarını sıklaştırarak devam ettirecek. Tüm gıda üretimi yapan işletmelerin  hijyen koşullarına uygun hale getirilmesi için çalışmalarımız sürecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817