ZAYIFLAMAK İSTEDİ HAYATINI KAYBETTİ
 Körfez Güney Mahallesi Tayfun Caddesi’nde ikamet eden dolmuş şoförü Güngör Kahvecioğlu ile Hacer Hanım, güzel kızları Gamze’nin acısı ile perişan oldu. 21 yaşında, lise mezunu olan, üniversite sınavlarına hazırlanan Gamze Kahvecioğlu, zayıflamak uğruna hayatını kaybetti.

MİDE AMELİYATINA İKNA EDİLDİ

Ailesinin verdiği bilgiye göre, güzel Gamze aşırı kiloluydu. Uyguladığı bütün diyetlere rağmen kilo veremiyor, bu halinden rahatsızlık duyuyordu. Ailesi, Gamze’yi kilo sorununun tedavisi için KOÜ Tıp Fakültesi’ne götürdü. Burada genç kızı muayene eden Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. O.B. “Mide küçültme” ameliyatı önerdi. Acılı anne Hacer Kahvecioğlu, “Kızım, Hoca’ya çok güvendi. Mide küçültme ameliyatının riskinin olmadığına ikna oldu. Ameliyattan ücret de alınmayacaktı. Kabul etti” dedi.

AMELİYAT OLDU KÖTÜLEŞTE

Gamze Kahvecioğlu, 12 Şubat günü KOÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Servisi’nde Doç.Dr. O.B. tarafından ameliyat edildi ve midesi küçültüldü. Ancak, bu ameliyattan sonra her geçen gün, genç kızın sağlık durumu kötüleşti. Ameliyattan sonra hastaneden hiç çıkamayan, iç organlarında tek tek iltihaplanma görülen Gamze, önceki gece vefat etti. Talihsiz genç kızın cenazesi dün cuma namazının ardından Körfez Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817