Kategoriler

Meydan

BAŞKAN SÖĞÜT, “CUMHURİYET, BİZLERE BIRAKILMIŞ EN KIYMETLİ MİRASTIR”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” mesajı yayınladı.

Başkan Söğüt, “Cumhuriyet, bizlere bırakılmış en kıymetli mirastır.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

HEPİMİZİN GÖREVİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu aziz millete sadece bir zafer değil, bir istikamet kazandırmıştır. Onun gösterdiği yolda; milli değerlerine bağlı, üretken, çalışkan ve vatanına sevdalı bir nesil yetiştirmek hepimizin görevidir. Onun “en büyük eserim” dediği Cumhuriyet, bizlere bırakılmış en kıymetli mirastır.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bizler de bu mirasa sahip çıkmak, onun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt ve Okudan’dan Başkentte Yoğun Ziyaret Trafiği
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Bakan Işıkhan, Vali Aktaş Ve Başkan Büyükakın Da Ailelerin Acısına Ortak Oldu
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Yangına İlişkin Gözaltı Sayısı 11'e Yükseldi
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
YANGIN FACİASINDA ACI DETAY: HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİ SİGORTASIZMIŞ
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
TANER GÜLLERİ: “KOCAELİSPOR BENİM HER ŞEYİM”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
VALİ AKTAŞ : "GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM"
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “CUMHURİYET, BİZLERE BIRAKILMIŞ EN KIYMETLİ MİRASTIR”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: "BU VATAN VE BAYRAĞI, SONSUZA KADAR KORUMAYA KARARLIYIZ"
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
KOÜ Camii Ve Otopark Projesinde İlerleme Yüzde 40
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“Kağıtta Açan Çiçekler” Sanatseverleri Bekliyor