
Mevcut başkan Şaban Akyıldız üyelerin desteği ile yeniden göreve seçildi.

Kocaeli Kayacık Kizirnos Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, olağanüstü kongresini dernek lokalinde yoğun katılımla gerçekleştirdi. Demokratik bir atmosferde geçen kongrede mevcut Başkan Şaban Akyıldız ile Cemil Akyıldız başkanlık için yarıştı. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği kongre, dernek adına önemli bir katılım ve irade ortaya koydu.

SÜREÇ OLGUNLUKLA TAMAMLANDI
Kongrede toplam 194 oy kullanıldı. Yapılan sayım sonucunda Şaban Akyıldız 100 oy alarak yeniden dernek başkanlığına seçildi. Rakibi Cemil Akyıldız 92 oyda kalırken, 2 oy geçersiz sayıldı. Sonuçlarla birlikte üyelerin tercihi netleşirken, seçim sürecinin olgunluk içinde tamamlanması dikkat çekti.

ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Yeniden başkanlığa seçilen Şaban Akyıldız, kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Akyıldız, “Tüm dernek üyelerine ve kongremize katılım sağlayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu seçimin kazananı şahıslar değil, Kayacık köyümüz olmuştur. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU
Şaban Akyıldız (Başkan)
Ali Osman Tekinbaş
Fatih Soyyiğit
Davut Bozkır
Salih Akova
Mehmet Ali Çelikbilek
Nimetullah Özgenç
Mehmet Halim Akkuş
Hasan Akova
Recep Akyıldız
Murathan Aydın
Gökhan Akyıldız
Süleyman Aksüt
Resul Özkan
Emine Çeliktaş
Bilal Soyyiğit
Metin Aktaş
Adem Akyıldız
Emine Soyyiğit
Adem Altuntaş
Tahsin Uzun
İsa Akyıldız
Ali Akova
Savaş Eryiğit
İsmail Altuntaş

DENETLEME KURULU
Aykut Akyıldız
Süleyman Özgenç
Şenol Akova
Erdinç Karadeniz
Yakup Akkuş
Tahsin Eryiğit
KADIN KOLLARI BAŞKANI
Emine Çeliktaş
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
Adem Akyıldız



