Toprak Yol adlı sergisi büyük beğeni topladı


Gölcük Belediyesi Kültür Sanat günleri kapsamında Gölcük'e gelen UNESCO ödüllü Şiili seramik sanatçısı Manuel Gonzalez Barrera, Değirmendere Sanat Galerisi'nde sergi açtı. Sergiye büyük ilgi olurken, bilhassa gençler Barrera'nın çamurdan yapılmış el emeği ürünlerini çok beğendi.

Gölcük Belediyesi Kültür Sanat günleri kapsamında Gölcük'e gelen UNESCO ödüllü Şiili seramik sanatçısı Manuel Gonzalez Barrera, Değirmendere Sanat Galerisi'nde sergi açtı. Ünlü sanatçının sergisine vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. 'Toprak Yol` adını verdiği sergiye gençlerin ve bayanların büyük ilgisi gözlerden kaçmadı. Türkiye bilmeyen Manuel Gonzalez Barrera adeta gözleriyle iletişim kuran gençler bu sanata ilgi gösterdi.

Rehber aracılığı ile konuşan Barrera ilçemizde olmaktan oldukça memnun olduğunu söylerken daha önce ilçemize geldiğini belirtti. Gölcük'ün çok şirin ve güzel bir ilçe olduğunu belirten Barrera en kısa sürede yeniden geleceğini sözlerine ekledi. Çamurdan yapılmış el sanatları ürünleri büyük beğeni toplarken, katılımcılar hayran kaldılar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817