banner2752
banner2750
banner2776

Kiraz'da Final Belli oldu

Metin Özkan’ın düzenlediği 2.Altın Kiraz Dostluk futbol turnuvasında oynan Yarı Final maçları ile Finale çıkan takımlar belli oldu. Mehmet Tüzer’in takımı Alp Denizcilik ile Tuncay Aydın’ın takımı Tunsan İnşaat Pazar akşamı final oynamaya hak kazandı.2.Altın Kiraz Dostluk futbol turnuvasında Final maçı Pazar akşamı Alparslan Türkeş stadında Saat:21.00 de Alp Denizcilik - Tunsan İnşaat takımları arasında oynanacak olup final müsabakasını Kocaeli Bölgesi FİFA Kokartlı Hakemi Seçim Demirel Yönetecek yardımcılıklarını Uğur Mahmut Zengin ve Eray Karmil yapacak.Kiraz turnuvasında Final akşamı birbirinden güzel sürprizlere izleyicileri bekliyor olacak, öncelikle saat 19.00 da Çılgın Sedat Sahne alarak tüm sporseverleri final maçını izlemeye gelenleri coşturacak. Hemen ardından Türk Futbol tarihine damga vurmuş yıldız sporcular saat 20.00 de gösteri maçı yapacaklar. Bu Maçı da Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı eski FİFA Hakemi Mustafa Çulcu Yönetecek. Son olarak da saat 21.00 de 2.Altın Kiraz Dostluk futbol turnuvasının finali oynanacak.

 

2.Altın Kiraz Dostluk futbol turnuvası Tertip Komite Başkanı Metin Özkan tüm Kocaeli halkını final akşamına davet etti.

 

Hakem : ÖMER KARAMAN

KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ: 2 -  ALP DENİZCİLİK: 5

KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ: SERTAN (***) ENGİN (***) FATİH  (***) ( GÖKMEN *** ) YILDIRAY (***) OĞUZHAN (***) İSA (***) ( SERDAR *** )

ALP DENİZCİLİK: EKREM (***) ŞÜKRÜ (***) ( GÜNGÖR *** ) AHMET (***)( MUSA *** )  Y.KİBAR (***) HAYDAR (****)     TUNCAY (****) ( SELİM ***) 

 

SARI KART LAR: ENGİN OĞUZHAN ( KOC. TAŞKÖPRÜLÜLER DER.) ŞÜKRÜ KİBAR MUSA ALP DENİZCİLİK

KIRMIZI KART: SELİM KARAASLANER

GOLLER: ENGİN 1 + OĞUZHAN 1 ( KOC. TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ )

KİBAR 1 + HAYDAR 2 + TUNCAY 2 ( ALP DENİZCİLİK )

________________________________________________________________________

 Hakem : ÖMER KARAMAN

PETNAK LOSİJTİK: 2 – TUNSAN İNŞAAT  : 9

PETNAK LOSİJTİK: CÜNEYT (**) OLGAY (**) YUSUF (**) ŞÜKRÜ  (**) BERK (**) ( FATİH ** ) YAVUZ ALİ   (**)

TUNSAN İNŞAAT: RAMAZAN  (***) FERHAT ÇİÇEK (****) FATİH DEMİRCİ (***) FATİH KARAGÜLLE (***) MEHMET (***) BAHADIR (***) ( ERDİNÇ TUĞRALI *** )

GOLLER: OLGAY 1 + YAVUZ ALİ 1 ( PETNAK LOJİSTİK )

FERHAT 4 + FATİH 1 + MEHMET 2 + BAHADIR 2 ( TUNSAN İNŞAAT 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680