banner2752
banner2750
banner2776

Teknoloji Zirvesi 28 Mart’ta Başlıyor
 Marmara Belediyeler Birliği tarafından Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek “Akıllı Belediyecilik Zirvesi” alanında uzman kamu ve özel sektör temsilcilerini 28-29 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Otel’de bir araya getiriyor. Bakanlıklar, genel müdürlükler, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyeleri, üniversiteler ve dünyanın teknoloji devi markaları Akıllı Belediyecilik Zirvesi kapsamında 28-29 Mart’ta İstanbul Grand Cevahir Hotel’de buluşuyor.
 
Dünya çapında başarılı hizmetlerin örnekleri ile teknolojileri üretmiş yabancı şehirlerin belediyelerine ev sahipliği yapacak zirve, aynı zamanda alanında birçok uzman ve akademisyeni de ağırlayacak. Etkinlik kapsamında “Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları”, “Akıllı Belediyecilik Projeleri Perspektifi ile Kamu İhale Mevzuatı”, “Yeni Nesil Sayaçlar ve Sayaç Okuma Teknolojileri”, “Telekomünikasyon Teknolojileri”, “Akıllı Belediyecilikte Medya Yönetimi”, “Kazısız Teknolojiler ve Kentsel Altyapı Uygulamaları”, “Halka Yönelik Hizmetler ve Abone Teknolojileri”, “Müşteri İlişkileri ve Çağrı Merkezi Yönetim”, “Uzaktan Veri Toplama, Kontrol ve Telemetri Sistemleri”, “Akıllı Ulaşım Teknolojileri ve Örnek Belediyecilik Uygulamaları”, “Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Kent Bilgi Sistemleri”, “AB Hazırlık Sürecinde Belediyeler ve Uluslararası Vizyonları” temalı oturumlar gerçekleştirilecek.
 
BAŞKAN ALTEPE: YENİLİKÇİ VE TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER AKTARILACAK
Programla ilgili değerlendirmede bulunan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Program kapsamında tecrübe aktarımına zemin hazırlanması ile belediyecilikteki yeni gelişmeler ve bunların uygulanması konusunda bilgi ve tecrübe aktarımı konularında işbirliğinin sağlanması hedeflenmektedir. Birbirinden farklı yenilikçi ve teknolojik çözümler birçok belediyede uygulanıyor ancak anlatılmıyor. İletişim dünyasındaki yeni hizmet ve teknolojileri kamu kuruluşlarına aktaracak olan etkinlik Akıllı Belediyecilik Zirvesi ana sponsoru Vodafone Türkiye’nin yanı sıra Huawei, Mobisis, Panasonic, Vector, Netcad, Sistaş, 7K Bilişim, Mobit ve IBM’e de teşekkür ederim” diye konuştu.
 
AKSOY: BELEDİYECİLİKTEKİ TÜM BİLEŞENLER İLK KEZ MASAYA YATIRILACAK
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise, “Akıllı Belediyecilik Zirvesi, makineler arası iletişim (M2M) teknolojilerinin sağladığı akıllı iş yapma yöntemlerini ve bu alandaki uygulamalarımızı belediyelerle paylaşma fırsatı bulacağımız bir platform olacak. Vodafone Türkiye olarak, çalışmalarımızı Marmara Belediyeler Birliği aracılığıyla en iyi şekilde anlatarak, belediyelere faydalı olacağımız kanaatindeyim. Belediyelere yönelik teknolojik çözümlerin tüm bileşenleriyle ilk kez masaya yatırılacağı bu zirvenin yeni değerler oluşturacağına ve çağdaş bir belediyecilik anlayışı sağlayacağına inanıyorum.  Şehirlerin, teknolojinin sunduğu olanaklarla daha “akıllı” hale getirilebileceği fikrinden hareket ederek, belediyelerimize birçok alanda akıllı teknoloji tabanlı çözümler sunuyoruz. Saha operasyonlarını en iyi şekilde yönetebilecekleri, verimliliklerini arttırabilecekleri ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilecekleri teknolojileri belediyelerimizin hizmetlerine seferber ediyoruz. Bu çözümlerimiz sayesinde belediyelerimizin yasalarla belirlenmiş görev ve sorumluluklarının çok daha etkin bir şekilde yerine getirilmesini de sağlıyoruz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680