Bahçeli, Darıca'yı istedi
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Darıca Belediye Başkanı Arif Gülen’i kamuoyuna tanıtmak için ilimize geldi. Partililer tarafından coşku ile karşılanan Bahçeli salona girmekte güçlük çekti. Darıca İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğini yaptığı organizasyon Darıca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Organizasyonda Ülkü Ocaklarından 2 bin 250 genç görev yaptı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı organizasyon izdihama yol açtı. Toplantıya MHP Genel Başkan yardımcıları İsmet Büyükataman,  Rıza Demirel, Mevlüt Karakaya, Sadi Durmaz, Şevkat Çetin, genel sekreter yardımcıları Genel Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, il Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları, Büyükşehir belediye başkan adayı olması beklenen Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, MHP eksi Kocaeli il başkanı Ruhi Çavdar ve teşkilatın önde gelen isimleri katıldı. 


BAHÇELİ’YE ETTEN DUVAR ÖRÜLDÜ
İl Başkanı ve İlçe başkanlarının eşleri ile partililer Bahçeli’yi Gebze Gişelerinde karşıladı. Bahçeli’ye çiçek hediye eden partililer onu davul zurna eşliğinde beklediler. Aracına tekrar binmekte güçlük çeken Bahçeli Bayramoğlu’nda bulunan Paradise Otel’de bir süre dinlendikten sonra salona geldi. Kendisine etten duvar ören ülkücülere rağmen partililerin izdihamına uğrayan Bahçeli yerine oturmakta güçlük çekti. Törene bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal arşı ile başlandı. Katılımcılar arasında en çok ilgiyi ise Saffet Sancaklı gördü. Açılış konuşmasını İl Başkanı Aydın Ünlü yaptı. Genel Başkan’ın İstanbul’da bir toplantıya yetişecek olmasından dolayı konuşmasını kısa tutan Ünlü, “Kocaeli’nin umudu haline gelmiş kadrolarımız Türk dünyasının liderinin gözlerinin içine bakıyor. Üç hilali Türkiye’nin her yerine dikmeye kararlıyız. Asla ilke ülkülerimizden taviz vermeyeceğiz. Ülkücüler var oldukça Kocaeli kazanacaktır, Darıca kazanacaktır” dedi.


DARICA MHP’Yİ DARDA KOYMAZ
Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Bahçeli, "Bugün Darıca`dayız. Darıcalı kardeşlerimle birlikteyiz. Burada bulunmaktan sizlerin coşkunuza şahit olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Seçimlere tüm gayretimizle hazırlanıyoruz. Önümüzdeki yıl demokratik yarışın önemini fazlasıyla biliyor ve benimsiyoruz. Erkenden milletimizle buluşmak amacıyla yola koyulduk. 24 Ocak`ta kutlu ecdadımızın şahitliğinde ilk adımı attık, ilk hamleyi yaptık. 9 Martta Aksaray belediye başkan adayını ilan ettik. Şimdi ise Darıcalı vatandaşlarımızın huzurundayız. Belediye başkan adayınızı takdim etmek için bir aradayız. Yapılacak seçimler Türkiye’nin geleceğini belirleyecek yönünü gösterecektir. İnanıyorum ki darıca MHP' yi darda koymayacaktır, dara düşürmeyecektir. Kardeşliğinizi daraltmaya çalışanlara darıca izin vermeyecektir. Türk milletini dağıtmayı aklından geçirenlere Darıca engel olacaktır. Dar geçitler Darıcalı kardeşlerimin inancıyla dümdüz hale gelecektir" açıklamasında bulundu.


AKP HER ALANDA BAŞARISIZ OLMUŞTUR
Dar kafalıların Darıca’nın müdahalesi ile titreyip irkileceğini söyleyen Bahçeli, “Darıca milli ve manevi değerlerin yolundan ayrılmayacaktır. Darıca’da kötü niyetliler burada darmadağın olmaya mahkumdur, ezilmeye mecburdur" ifadelerine yer verdi. Karanlık niyetler derin komplolar bayat tuzaklar Darıcılıların önüne çıkamayacaktır. Bu güzel yerin fertleri maneviyatın, milli ruhun, cömertliğin ve vatanperverliğin sembol isimleri arasındadır. Sizlerle gurur duyuyor ve sizlere güveniyorum. İnsan kendi özüne benliğine sadık kalmalı, kimliğinden kim olduğundan habersiz bulunmamalıdır" dedi. Konuşmalarında AKP’ye ağır şekilde yüklenen ve zaman zaman ses tonu yükselen Bahçeli, “İki yüzlülükler bu iktidarı teslim almıştır. Kaypak duruşlar, yalan sözler, asabi çıkışlar, boş boş konuşmalar bu iktidarı kontrol altında tutmuştur. Ülkemiz soru işaretleriyle kuşatılmıştır. AKP, her alanda başarısız ve yetersiz kalmıştır” diye konuştu.


YETER Kİ DARICA EVET DESİN
AKP iktidarının başarısızlığın tespiti olduğunu söyleyen ve AKP’nin kendisine bağlanan umutları heba ettiğini dile getiren Bahçeli, “AKP, Türkiye'yi bölünmenin eşiğine kadar getirmiş olmasıdır. Bugün PKK'nın elinde olan 8 kamu personeli yapılan pazarlıklar sonrasında serbest bırakıldı. Karşılığında tutanak tutuldu. Siz kimsiniz ki tutanak tutuyorsunuz. Başbakan Türkiye'yi de tutanaklara mı teslim edecek? Bu nasıl bir alçaklıktır. Hükümet insan kaçakçıları ile sözde barışı konuşmaktadır. Hükümet PKK ile gizli kapaklı işlere girdiğinden dolayı kendisini çoktan mahkum etmiş, ipleri PKK'lılara huzur içinde vermiştir. Başbakan ve hükümeti masaya otururken TBMM'yi bölünmeye alet etmektedir. Başbakan, PKK ile içli dışlı olmuş ve Türk devlet geleneğini iki paralık etmiştir. Başbakanın buna hakkı yoktur.  Her yardım belaların biraz daha uzaklaşmasına neden olacaktır. Rengini şehitlerin kanından almış nifak ile bin yıllık kardeşliğimizin asla sineye çekemeyeceğimizi herkes bilmelidir. Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Yeter ki buna Darıcallılar evet desin, buna sahip çıksın" dedi.


DARICA’YI DA BÜYÜKŞEHİR’İ DE İSTİYORUM
Konuşmasında uzun uzun Darıca’yı anlatan ve buranın MHP tarafından alınması gerektiğine dikkat çeken Bahçeli, “Biliyorum ekonomik sorunlar had safhaya gelmiştir. Herkes dertli ama bu sorunlar çözümsüz değildir. Bunlar kader olarak da görülmemelidir. MHP, her sorunu çözmek için hazırdır. Yerel seçimlerde hükümete iktidardan gideceğinin sinyali verilmelidir. Bugün burada darıca belediye başkan adayı Arif Gülen'i ilan ediyor ve desteklerini bekliyor ve darıca belediyesini sizlerden istiyorum" ifadelerini kullandı. Darıca ile yetinmeyen ve teşkilata hedef olarak Büyükşehir Belediyesi’ni işaret eden Bahçeli, "Darıca`dan başlayarak ilçe ilçe büyükşehir belediyesi seçiminde de iddialı olduğumu inatla buradan ilan ediyorum. Üşenmeyiniz her eve girin, yorulmayın, durmayınız.  Darıcanın her mahallesine her köşesine mesajlarınızı götürün. Çaresiz, ümitsiz olmadığımızı anlatınız. MHP siyasi inanışı ne olursa olsun herkesin oyuna talip. Biz kardeşliğin teminatıyız" diyerek sözlerine son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.