Gençlik Merkezi İhalesine Yoğun Katılım

Başkan Aygün’ün özel önem verdiği ve ilki Dumlupınar Mahallesi’ne inşa edilecek olan Gençlik ve Spor Merkezi’nin ihalesi yapıldı

İlk Merkez Dumlupınar’a

Derince’de Başkan Aygün tarafından her mahalleye yapılacağı açıklanan Gençlik Merkezleri projesinde ilk adım atıldı. İlk etapta Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Gençlik ve Spor Merkezi için ihale yapıldı. Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Dumlupınar Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi ihalesine 7 firma katıldı. Derince Belediyesi adına İhale Komisyonu Başkanı Süleyman Akar başkanlığında gerçekleştirilen ihalede en düşük teklifi 2 milyon 809 bin TL 29 Kuruş ile Habiloğlu Yapı Proje San. ve Tic. Ltd. Şti - Mehtap Satıcı Köprülü iş ortaklığı verdi. İhale Komisyonu yapacağı kontrol ve değerlendirmelerin ardından ihale süreci ile ilgili kararı verecek.

Spor ve Eğitim Bir Arada

Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından ihale aşamasına getirilen Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yeni spor ve eğitim merkezi olacak. 30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Alanında uzman isimlerin görev alacağı merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.