İftara Yetişemeyenin İftarlığı Başkan Söğüt'den.!

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “İftara 5 kala” programına eşlik eden Başkan Söğüt’e çalışmasında partililer de eşlik etti.

İFTARİYELİK DAĞITILDI

Programa Söğüt’ün yanı sıra AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül ve yönetimi de katıldı. Etkinlikde belediye başkanı Şener Söğüt ve yönetimi, Tütünçiftlik merkezinde yaptıkları gezi ile iftara evlerine yetişemeyen vatandaşlarımıza iftariyelik ikramında bulundu.

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ ARTIYOR”

Program sonunda konuşan Başkan Söğüt, “AK Parti’mizin gençlik kolları yönetimi ve ilçe başkanımızla birlikte küçük bir gezi yaptık ve vatandaşlarımızın iftarlarını açmalarını sağladık. Halkımızın ilgisinin ve teveccühünün her geçen gün artarak devam ettiğini görüyoruz. İlgileri için hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817