MHP Körfez’de İki Aday Adayı Başvurdu

Hemen her gün yeni isimlerin partiye giderek yaptıkları müracaatlara önceki gün iki önemli isim daha dahil oldu.

BEKİROĞLU TEBRİK ETTİ

Partinin önemli isimlerinden olan ve teşkilatta sevilen bir kişi olarak bilinen Abdulkadir Karasu ile yine teşkilat genelinde sevilen bir sima olduğu belirtilen Ferhat Ferhatoğlu, Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği için resmi aday adaylığı müracaatında bulundu. Başvuru dosyalarını bizzat alan MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, her iki adaya da kararlarının hayırlı olmasını diledi.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Bu arada yaptıkları açıklama ile yerel seçim sürecinin önemine değinen meclis üyesi aday adayları Ferhat Ferhatoğlu ile Abdulkadir Karasu, önümüzdeki mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinerek, “Mayıs ayındaki büyük seçim zaferinin bir anlamı olması için yerel seçimleri de yine önde tamamlamalıyız. Cumhur İttifakı olarak bu birliktelik, azim ve kararlılığa sahibiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.