
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke Bölge Kooordinatörü Fatih Yalçın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İlçe Başkan Yardımcısı Adem Çağıl, Belediye Koordinatörü Cengiz Öztürk ve meclis üyesi ve Körpaş A.Ş. Başkanı Ramazan Tuna, umre ibadetini tamamlayarak kente dönen Hereke Hacı Akif Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölük’ü ziyaret etti. İlçenin çalışkan ve sevilen muhtarlarından olan Mehmet Bölük için gerçekleştirilen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken, yerel yönetim ile mahalle idaresi arasındaki güçlü iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Gerçekleşen buluşmada Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ile Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven de hazır bulundu.

MUHTAR MEMNUN KALDI
Umre ziyaretinden dönen Muhtar Mehmet Bölük, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Şener Söğüt ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bölük, ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek, Körfez’deki dayanışma ve kardeşlik ruhunun en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini ifade etti. Muhtar Bölük, mahalle halkı adına Başkan Söğüt ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
YEREL HİZMETLER DE KONUŞULDU
Ziyaret sırasında mahallede yürütülen belediye hizmetleri, altyapı çalışmaları ve vatandaşların talepleri hakkında da kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Söğüt, muhtarlarla kurulan güçlü iletişimin hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesini sağladığını belirtti. Ayrıca Körfez genelinde mahallelerin ihtiyaçlarına öncelik vererek çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.






