SATIRLI SALDIRI OLAYINA REŞAT BAŞAR'DAN AÇIKLAMA GELDİ



Körfez Erzurumlular Derneğine  23 Mart 2013 tarihinde partililerimizle birlikte yaptığımız ziyaret, kalabalık bir toplantıya dönüşmüş ve etkinlik dernek binasının dışına taşarak bir miting havası oluşmuştur.  

Partililerimize ve hemşehrilerimize hitap ederek toplantıyı bitirdiğimde, önünde buluduğumuz binaya bayrak asmak isteyen partililerimizle binanın üstkatında outran kat sakinleri arasında bir tartışma yaşandığı haberini aldım. Mitingin ardından programımız dahilinde olan sandık görevlileri toplantısının yapılacağı Öğretmen evine doğru yürüyüşe başlayan partililerimizden izin alarak kat sakinlerini ziyarete gittim. Bu tür olayların üzüntü verici olduğunu, ,seçimin son haftasında karşılıklı hoşgörü ve sağduyu içinde olmamız gerektiğini ifade ettim. Bu arada ev sahibinden ve sakinlerinden herhangi bir tepki görmedim. Ben oradayken dışarıdan gelen kişilerin olaya vakıf olmamalarından kaynaklanan fevri davranış ve hitapları da zaten gerek ev sahibi, gerekse orada bulunanlar tarafından bastırıldı. Yani herhangi bir darp veya rencide edici bir davranışa maruz kalmadım.

 

Olay sadece seçime günler kala bu seçim atmosferinde gençlerimizin heyecanın artmasıyla oluşan tartışma olayıdır. Ben bir akademisyen, bir eğitimci olarak gençlerimizi topluma kazandırmak için yıllarca emek verdim. 

 

Yerel Seçim sürecinin  son haftasını yaşarken, geride bıraktığımız yoğun çalışma döneminden çok daha fazla dikkatli, hoşgörülü ve nazik olmamız gerektiğine inanıyor, bu demokratik yarışta hiçbir partilinin sağduyuyu elden bırakmamasını diliyorum.

 

 

Prof. Dr. Reşat Başar

Cumhuriyet HalkPartisi

Körfez Belediye Başkan Adayı

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.