Söğüt’ten Özel Ziyaret

Körfez ilçe için yeni ve büyük bir hizmet hareketi başlatan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sadece kent içinde değil Ankara nezdinde de özel girişimlerde bulunarak ilçeye yeni ve görkemli hizmetlerin ulaşmasını sağlamak üzere temaslarda bulunuyor. Başkan Söğüt bu kapsamda bugün de önemli bir isimle bir araya geldi.

BAYRAKDAR’LA MAKAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Söğüt’e teması sırasında başkan yardımcıları İbrahim Çırpan ile Levent Yılmaz eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretle ilgili konuşan Başkan Söğüt, “Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar’ı çalışma arkadaşlarımızla birlikte makamında ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca bölgemizle ilgili de özel görüşmelerimiz oldu” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.