BAŞKAN BARAN : GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET

Körfez Belediyesi tarafından 2017 yılında başlatılan Hoş Geldin Bebek uygulaması, tüm hızıyla devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da ara ara proje kapsamında ekiplerle birlikte ev ziyaretlerine katılıyor, bebekler için hazırlanan hediye setlerini takdim ediyor. Başkan İsmail Baran son olarak Yıldırım, Kandaz ve Akgün ailelerinin evlerine konuk oldu. Başkanın ilk durağı, Gülşen ve İbrahim Akgün çiftinin evi oldu.

ONLARA EMANET EDECEĞİZ

Gülşen ve İbrahim Akgün çiftinin minik bebekleri Muhammet’i seven Başkan İsmail Baran, aileye hediyeyi takdim etti. Başkan Baran daha sonra Yıldırım ailesinin evine geçerek, Havza Zehra bebeğe ‘merhaba’ dedi. Havza Zehra’yı kucağına alarak seven Başkan İsmail Baran, “Büyüyecek, Türkiye’yi emanet edeceğimiz gençlerden biri olacak inşallah” temennisinde bulundu.

BEBEK SETİ HEDİYE EDİLDİ

Başkan Baran son olarak Handan ve Adil Kandaz çiftinin dünyalar tatlısı ikiz bebekleri İpek ile Arda'yı ziyaret etti. Körfez Belediyesi olarak ilk defa 2017 yılında uygulanmaya başlanan ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesiyle 2 bin 267 aileye içerisinde bebek çantası, battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, mama önlüğü, biberon, ateş ölçer, şampuan, bebek bakım kitabının yer aldığı  ‘’Hoş Geldin Bebek’’ paketi teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817