Altın Kiraz’da Heyecan Dorukta

Kentimizin tanınmış ve saygın spor adamlarından Metin Özkan tarafından düzenlenen ve Mitat Atalay’ın da koordinatörlüğünü üstlendiği, ayrıca bu sene 12’nci kez düzenlenen Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda ikinci tur müsabakaları nefes kesen mücadelelere sahne oluyor. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan son müsabakalarda yine bol bol ve heyecan vardı.

İSG PLUS RAHAT KAZANDI

Hakem olarak Mehmet Ali Vardar’ın düdük çaldığı ikinci tur müsabakalarında önceki gün iki maçla geçildi. Günün ilk maçında İSG Plus OSGB takımı ile Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında üstünlüğünü kabul ettiren ve soyunma odasına önde giren İSG Plus, ikinci yarının başlarında goller bulan rakibi karşısında bocalasa da ilerleyen dakikalarda yeniden üstünlüğü ele aldı ve sahadan 8-3’lik galibiyetle ayrıldı. İSG’de Ümit attığı 5 golle takımının en skorer ismi oldu.

MEHMET AK AUTO

SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ

Günün ikinci maçında ise turnuvanın iddialı takımlarından Mehmet Ak Auto ile Ciğerci İbo takımları kozlarını paylaştı. Maçın başlangıcı oldukça çekişmeli geçse de ilerleyen dakikalarda etkisini ve gücünü rakibine kabul ettiren Mehmet Ak Auto, daha genç bir takım olmanın avantajı ile golleri art arta buldu. İlk 7’de yer alan 5 oyuncusunun gol attığı maçı Mehmet Ak Auto 9-2 kazandı adını çeyrek finale yazdırdı.

İSG PLUS OSGB: 8

KOCAELİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI: 3

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Hali Tesisleri

HAKEM: Mehmet Ali Vardar

İSG PLUS OSGB: Metin Akdoğan **, Hakkı Şensoy ** (Teyfik Işık ***), Erdi Özer ** (Emre Ayhan ***), Aytekin Ekin ***, Furkan Uzun ***, Tümay Dizman ***, Ümit Kahya ***

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası: Türker Eminoğlu **, Emre Acar **, Gökhan Tarım ** (Özcan Kazgan **), Deniz Levent Tombul **, Engin Cihat **, İsmail Yaruk **, Kasım Tamgüner ***

GOLLER: Ümit Kahya (5), Teyfik Işık (2), Emre Ayhan (İSG Plus OSGB), İsmail Yaruk, Kasım Tamgüner (2) (Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası)

MEHMET AK AUTO: 9

CİĞERCİ İBO: 2

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Hali Tesisleri

HAKEM: Mehmet Ali Vardar

MEHMET AK AUTO: Halil Efe Üçüncü ***, Sefa Örgüç ***, Erdi Dal ***, Eren Dal ***, Ercan Altuntaş ***, Enes Çengelcik ***, Tolgahan Salihoğlu ***

CİĞERCİ İBO: İbrahim Çoban **, Barış Mitingoğulları **, Mahmut Yıldız **, Samet Bilgin **, Melik Torun **, Serhat Direk **, Sercan Karaduman **

GOLLER: Sefa Örgüç (3), Erdi Dal (2), Eren Dal, Ercan Altuntaş (2), Enes Çengelcik (Mehmet Ak Auto), Serhat Direk, Sercan Karaduman (Ciğerci İbo)

SARI KARTLAR: Samet Bilgin, Melik Torun (Ciğerci İbo)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.