Ankara ve Osmaniyeli güreşçiler Kocaeli’de Güreşecek
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yıldız güreşçiler, Kocaeli Atatürk Spor salonunda hafta sonu Ankara ve Osmaniyeli güreşçileri ağırlayacak. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından alt yapıda aktiviteyi arttırma adına bu yıl başlatılan Türkiye yıldızlar liginin ikinci ayağı Kocaeli’de yapılacak. Türkiye’nin birçok bölgesinde yapılan yıldızlar ligi gruplarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un da aralarında yer aldığı grupta, Ankara Ulaştırma, Ankara Şekerspor ve Osmaniye Gençlikspor kulüpleri yer alıyor.

 

6 EYLÜL’DE ATATÜRK SPOR SALONUNDA

İlk ayağı Ankara’da yapılan liglere, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörler Gürcan Karakoç ve Olcay İnce nezaretinde on iki güreşçi ile katılacak. 6 Eylül Cumartesi yapılacak ligler, alt yapı düzeyinde olması nedeniyle hayli renkli ve çekişmeli müsabakalara sahne olması bekleniyor. Antrenör Gürcan Karakoç, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayarak,” Alt yapıdaki sporcuların gelişmesi adına Federasyonun bu tür müsabakaları yapmasından dolayı çok memnunuz. Sporcularımızla iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Kocaeli’de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Tüm spor severleri Kocaeli’deki maçlara bekliyoruz.”dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817