banner2779
banner2752
banner2750

 BALCIOĞLU’NDAN AŞURE İKRAMI
 BALCIOĞLU’NDAN AŞURE İKRAMI

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu her daim vatandaşların yanında bulunuyor. Halkın arasında, kolay ulaşılabilen bir aday adayı olmaya özen gösteren Balcıoğlu son olarak Muharrem Ayı dolayısıyla Kandıra’da bin kişilik aşure dağıttı.

KANDIRA’YA RENK KATIYORSUN!

Kandıra Belediye Başkan Aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra Merkez’de yaşlısından gencine, esnafından yoldan geçen vatandaşına kadar bizzat, teker teker aşure dağıttı. Aşure ikramını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar Balcıoğlu’nun Kandıra’ya bir farklılık ve renk kattığını söyledi, teşekkürlerini iletti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Muharrem Ayı’nın Müslüman âlemi için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu bu mübarek ayda aşure dağıtmanın bir gelenek haline geldiğini, yıllardır uygulandığını vurguladı ve “Bu mübarek günlerde tatlı muhabbetlere vesile olmak istedik. Bu sebeple vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Muharrem Ayı’mız ülkemize birlik getirsin, hepimiz için barış ve kardeşliğe vesile olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751