banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Gürgen: Çok Güzel İşler Yapacağız

Körfez Kulüpler Birliği Başkan Vekili Muhammed Emin Kılıç'ın toplantının açılış konuşmasını ve gündemini açıkladıktan sonra yeni yönetimi yeni üyeleri ve tüm çalışmaları anlatmak üzere sözü Kulüpler Birliği Başkanı Tarık Gürgen' e bıraktı.

Başkan Gürgen Kulüpler Birliğinin öneminden ve birlikteliğimiz güzelliğinden bahsetti. Tüm kulüplere spor adamlarına Antrenörlere hayırlı uğurlu olsun dedi.

Yeni yönetimi açıklayan Başkan Gürgen, Herkesin düşüncesi ile ortak akıl ile yönetileceğini söyleyledikten sonra Kulüpler Birliği Yöneticilerine üyelerine tek tek söz hakkı verdi.

Toplantıya katılanlar arasında Körfez Belediyesi Spor Müdürü Ali Osman Baş'da bu birlikteliğin Körfez' de spor anlamında neler yapabileceğinin göstergesi olacağını söyledi. Tüm kulüplerin spor adamlarının ve antrenörlerin bir arada olduğu bir birlik olması daha güzel işler yapmamıza vesile olacak dedi.

Yakın zamanda tüm projelerini ve Yeni yönetim kurulunu basına açıklamak üzere Basına özel bir program yapacaklarını dile getirdi.

Şimdiden Hayırlı olsun diyor. Kocaelimiz Sporun Başkenti Olacak Körfez de İncisi diyoruz.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Antrenör 3 yıl önce

Tarık Başkanı spor çamaşır tarafından çok Seviliyor projeleri ile körfez spora doyacak

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751