banner2779
banner2752
banner2750

MEHMET ALİ OKUR BAKAN DANIŞMANI OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Gebze İlçe Başkanlığı görevinden başlayarak Kocaeli Milletvekilliği ve akabinde genel merkezde üst düzey çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanı oldu.

Ülkemizin öncü teknoloji geliştirme bölgelerinden TÜBİTAK Marmara Teknokentte Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında bakan danışmanı olarak bugün itibariyle göreve başladı.

Sonuç odaklı yaklaşımıyla bilinen, aktif ve girişkenliğiyle dikkat çeken Mehmet Ali Okur’un Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığındaki görev alanı, önümüzdeki günlerde belli olacak. Kocaeli Meydan Gazetesi olarak Okur’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751