6 KEZ KALBİ DURDU,  1 HAFTA SONRA VEFAT ETTİ

Son kez kalbi çalıştırılan ve yoğun bakımda 7 gün yaşam mücadelesi veren şahıs kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Devrim Elmas, evinde iken kalbinde bir sıkışma hissetti ve hemen yakınlarıyla birlikte Körfez Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada yapılan tahlil ve röntgenler sonrasında bir damarının tıkalı olduğu görülen Devrim Elmas hemen ambulansla daha donanımlı özel bir hastaneye sevk edildi.

Devrim Elmas, iddialara göre ambulansta fenalaşmaya başladı ve kalbi durdu. Kalbi çalıştırılan şahıs, özel hastaneye gitmeden hemen Seka Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve hem yolda, hem de hastanede 6 kez duran kalbe müdahale edilerek hayata döndürüldü.

Burada yoğun bakıma alınan Devrim Elmas, tüm çabalara rağmen 7 gün sonra hayatını kaybetti. 1 çocuk babası olan Devrim Elmas, yarın Körfez Cemevi’nden öğlen saatlerinde alınarak İlmtepe’de toprağa verilecek.

Hayatını kaybeden Devrim Elmas, İlimtepe Muhtarı Kazım Elmas’ın da amcaoğluydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817