6 Yaşındaki Çocuk Motosiklet Kurbanı Oldu..!

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 18.30 sıralarında D-100 Karayolu İstanbul şeridinde meydana geldi. Kardeşi ve amcaoğlu ile birlikte bayram gezisinden dönen Ömer Nar (6), yolu karşıdan karşıya geçerken hızla gelen M.Y. nin kullandığı motosikletin çarpmasıyla ağır yaralandı.

Kaza sırasında Ömer Nar’ın yanında olan kardeşi Hamza ve amcaoğlu Eyüp Nar har hangi bir yara almazkan, çarpmanın etkisiyle yola savrulan Ömer Nar, olay yerine çağrılan ambulansla hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılan müdahale sonrasında ameliyata alınan küçük çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrasında olay yerinde inceleme yapılırken yol trafiğe kesildi ve trafik Mustafa Kemal Caddesi’nden verildi.

Tepki Büyük

Küçük çocuğun hayatını kaybettiği yolda bugüne kadar sayısız kaza meydana geldiğini ve tüm taleplerine rağmen bir üst geçit yapılmadığını söyleyen mahalle sakinleri olaya tepki gösterdiler.

Körfez Vanlılar Derneği’nde toplanan kalabalık, belediye başkanı ve hatta milletvekilinin bile söz verdiğini ama vaatlerin seçim sonrasında unutulduğunu söyleyerek, “Bugüne kadar 1997 yılından beri 45 kaza meydana geldi ve 20’ye yakın insan hayatını kaybetti. Bir genç kızımız yatalak hale geldi. Şimdi de para olmadığı için kavşak ve ya geçit yapılamadığı söyleniyor, insan hayatına değer verilmiyor” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817