AFRİN'DEKİ MEHMETÇİK  İÇİN İLAHİ BESTELEDİLER


İlahileri ve ezgileriyle sevilen tasavvuf grubu Anka, Afrin Harekatına Katılan Mehmetçik İçin Türkü Besteleyip Okudu.. 

İlahi ve ezgileriyle beğeni toplayan Grup Anka, Afrin'de terörist gruplara karşı mücadele veren Mehmetçik'e, özel olarak bestelediği türkü ile destek verdi.

Grup sözcüsü Ahmet Kurt, Türkiye'nin huzurunu bozmak için bazı ülkelerin terörü finanse ederek desteklediğini, fakat Afrin harekatı ile oynanan bu çirkin oyunun bozulduğunu söyledi.

Afrin Operasyonu ile terör örgütlerinin ortadan kaldırıldığına işaret eden Kurt, Türk milletinin hiçbir zaman baskı ve zulme boyun eğmediğini kaydetti.

''80 Milyon Hepimiz Mehmetçiğiz''

Kurt, Bu millet asker doğar asker yaşar ve asker ölür diyerek 80 milyonun Mehmetçik olduğuna işaret etti.

"Hepimiz vatan uğruna ölmeye hazırız. Vatan topraklarına uzanacak namahrem elini kökünden koparacağımızı herkes bilmelidir. Bu anlamda Rabbim, Afrin'de mücadele veren kahraman ordumuzun yardımcısı olsun. Bu bölgede Türkiye'yi esaret almak isteyenler aslında dünyadaki Müslümanlar'ın yeniden filizlenen birlik ve beraberliğini bu terör örgütlerinin eliyle baltalamak istiyorlar ama artık çok geç, bu millet uyandı, bu ümmet oyunun farkına vardı."

''Yaptığımız Bu iş Mehmetçiğe Moral ve Motivasyondur''

"Kimileri askerimiz için kurban kesiyor, kimileri de elleriyle yaptıkları yiyecekleri onlara götürüyor. Halkımız yaptıklarıyla ordumuzun arkasında olduklarını gösteriyor. Biz de ne yapabiliriz dedik, elimizden gelen eser yapmak. Böyle bir eseri besteleyip Mehmetçiklerimize hem destek hem de moral vermek amacıyla bu şiiri ölümsüzleştirmek istedik. Bu yönde bir mücadelemiz, çalışmamız, katkımız olsun dedik."

Kurt, yazdıkları ilahide tüm güvenlik güçlerine dua ettiklerini belirterek, "Onlar sevdiklerini, annelerini, babalarını, çocuklarını, ailelerini bırakıp sipere gidiyor. Bu kolay bir şey değil. Onlar, şehadete susamış insanlar. Allah ordumuza bu bölgede barışı sağlamayı nasip etsin." dedi.

Anka grubunu oluşturan Ahmet Kurt, Muhammed Dikçal ve Mehmet Ali Er'in seslendirdikleri türküde, "Afrin'de hainler, kalleş mi kalleş/ Yenilmez ordular gönder ya Rabbi/ Gökler kızıl, dağlar, taşlar leş mi leş/ Hedefi onikiden vurdur ya Rabbi" ifadeleri yer alıyor. 


İşte Bestelenen O Klip ; 

https://www.youtube.com/watch?v=k_JgDZ5VGYM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817