Ağrılı Kocabay YRP de Aday Adayı Oluyor

Hemşerimizin sesine ses gücüne güç katmaya geliyoruz

Bir başvuru da Dilovasının tanınan simalarından Aslen Ağrılı olan Mustafa Kocabay'dan geldi. Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan İl başkan Yardımcısı Mustafa Kocabay yaptığı açıklama da "Gayret bizden, zafer ve takdir Allah'tandır. İşte bu şiarla, onurla hizmet etmekten şeref ve kıvanç duyduğum Yeniden Refah Partimizde Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmak için karar vermiş bulunmaktayım.

Aday olurum olmam o mühim değil, mühim olan bu davaya sadakatimiz ve bu dava da olan mücadelemizdir.

Partimiz bizleri nerede görmek isterse orada hizmet etmek için canla başla çalışacağımızı belirtmek isterim. Rabbimizin izni, milletimizin desteği Genel Baskanımız Sayın Dr Fatih Erbakan Başkanımızın teveccühü ve il başkanımızın da öncülüğü ile bu kutlu davada bir er olup hemşerilerimizin sesine ses, gücüne güç katmaya geliyoruz, inşaallah" dedi ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekilliği Aday Adaylığını duyurdu.

MUSTAFA KOCABAY KİMDİR?

1983 Ağrı Merkez Doğumlu, olan Mustafa Kocabay İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkez Delegesi ve Eğitime Destek Platformu Dilovası İlçe Sekreterliği yapmaktadır. Ağrılılar Kültür Yardımlaşma Derneği ve Ağrı Eleşkirtliler Derneği Üyesi, Kocaeli Halk Eğitimler Kaynak Usta Öğretici eğitimleri vermekte makina mühendisliği bölümünü okumaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Mustafa Kocabay hali hazırda Yeniden Refah Partisi Kocaeli Dış ilişkiler komisyonundan Sorumlu İl Başkan Yardımcısıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817