AİLESİNİN ÇABASI KURTARMAYA YETMEDİ

Aile yakınları öğretmene ilk müdahaleyi yapmak istedi ancak tüm çabalara rağmen Tarık Ertaş (48) kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan ve Biyoloji öğretmeni olan Tarık Ertaş’ı sabah uyandırmak isteyen ailesi hareketsiz bedeni ile karşılaştılar.

Aile yakınları öğretmene hemen ilk müdahaleyi yapmak istediler ve 112’yi arayarak ambulans istediler. Eve gelen sağlık ekipleri de öğretmene müdahale ettiler ve alarak hasta alınarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılan müdahalede Tarık Ertaş’ı kurtarmaya yetmedi. Olaya savcılık el koydu ve yapılan otopsi sonrasında ölümün kalp krizinden kaynaklandığı belirlendi. Okulunda ve çevresinde sevilen bir öğretmen olan Tarık Ertaş, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınan öğlen namazından sonra İlimtepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817