AK GENÇ KÖRFEZ'DE MAHALLE BAŞKANLARI BELİRLENDİ

Mahalle başkanları yetki belgelerini İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak’ın elinden aldılar.

Kongre sürecini geride bırakan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları, son olarak mahalle başkanlarının atanması ile birlikte 2019 çalışmalarının startını verdi. İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen atama programına Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ile birlikte Teşkilat Başkanı Ahmet Ayaz Kılıç da katılım sağladı.

MAHALLE BAŞKANLARI HAZIR BULUNDU

Siyasetin dinamizmi olan gençlik kolları her alanda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetimi de Körfez’de her kesimden gençler ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Başkan Doğan Orak, start verdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek merkez mahallelerin başkan atamalarını gerçekleştirdi. Körfez İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen programda merkez mahalle başkanları da hazır bulundu.

LİDER’İN GENÇLİĞİ

Mahalle başkanlarını selamlayarak konuşmasına başlayan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, “Kıymetli kardeşlerim, değerli mahalle başkanlarım, yetki belgelerinizi takdim edeceğimiz toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Siz kıymetli mahalle başkanlarımızın atamasını gerçekleştirdik. Şimdi 2019 seçimleri için yoğun bir çalışma temposuna giriyoruz. Kısa süre içerisinde seçim eğitimlerimiz de start alacak. Körfez Gençlik Kolları olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize yakışır şekilde 2019 seçimlerine daha organize bir şekilde hazırlanacağız“dedi.

27 OCAK’A HAZIRIZ

“27 Ocak’ta büyük bir coşku ve heyecan içerisinde AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarımızın 5. Olağan Kongresini gerçekleştireceğiz” diyerek sözlerine devam eden AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, “İl Gençlik Kolları Kongremize, Cumhurbaşkanımız -AK Parti Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan teşrif edecekler. Bunun için büyük bir hazırlık içinde olacağız. Liderimizi ilimizde en iyi şekilde ağırlamak için siz değerli mahalle başkanlarımızın üst düzey bir çalışma yürütmesini istiyorum. Körfez 27 Ocak’a hazır inşallah“ dedi.  

ATAMASI YAPILAN MAHALLE BAŞKANLARI
Agah Ateş Mahallesi: Tuğbahan Örgüç
Barbaros Mahallesi: Yunus Emre Söğüt
Cumhuriyet Mahallesi: Celal Kaplan
Çamlıtepe Mahallesi: Fırat Yılmaz
Esentepe: Abdullah Kökçan
Fatih Mahallesi: Sefa Şeker
Güney Mahallesi: Halil İbrahim Eroğlu
Hacıosman Mahallesi: Ahmet Mercan
İlimtepe Mahallesi: Faruk Toprak
Kışladüzü Mahallesi: Doğukan Acar
Kirazlıyalı Mahallesi: Emre Demir
Kuzey Mahallesi: Samet Yılmaz
Mimar Sinan Mahalesi: Furkan Kahriman
Yeniyalı Mahallesi: Enis Kurt
Yukarı Hereke Mahallesi: Gökhan Kaya
Yavuz Sultan Selim Mahallesi: Atilla Arık

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817