banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Gençler çalınmadık kapı Bırakmayacak
 AK Gençler seçime kısa bir süre kala saha çalışmalarına hız verdi. Başkanlığını Muharrem Tutuş’un yaptığı AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından başlatılan olan proje kapsamında hafta içi her akşam bir mahallede 15 gencin kapısı çalınacak. Yapılan çalışmaya göre İzmit’in her mahallesinde bulunan partili olmayan ve çevresi tarafından sevilen 15 genç belirlenecek ve ziyaret edilecek. Başkan Tutuş konuyla alakalı yaptığı açıklamada, bu çalışmayla birlikte partili partisiz gözetmeksizin her vatandaşın kapısını çalacaklarının vurgusunu yaptı.

 

GENÇLERİN KAPISI ÇALINACAK

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Tutuş, “Her akşam farklı mahallelerde bulunan arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Yaptığımız bu ziyaretlerde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, projelerini, kentimize dair çalışmalarımızı ve seçim döneminde yapacağımız faaliyetlerimizi anlatacağız. Aynı zamanda hükümetimizin gençlere yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vereceğiz. Bu sayede farklı görüşlere mensup arkadaşlarımıza da ulaşacağız ve çalışmalarımızı anlatacağız” dedi.

 

İLK ZİYARET SERDAR MAHALLESİ’NE

İlk olarak Serdar Mahallesi’nde start alan ziyaretlere İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Serdar Mahalle Temsilcisi Ahmet Esin, Yenidoğan Mahalle Temsilcisi Ergün Mencik, Serdar Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Bülent Coşkun, ana kademe yöneticileri ve ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılım sağladı. Serdar Mahallesi’nde ikamet eden Hanife ve Ümit Yılmaz çiftinin evine konuk olan heyet burada ev sahipleriyle sohbet etti. Ziyarete aynı zamanda bölge sakinleri ve komşular da katılım sağladı.

 

HİZMETLER ANLATILDI

Gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde Başkanlar, ev sakinlerinin ve ziyarete katılan bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. İl Başkanı Mahmut Civelek, vatandaşlarla bir araya geldiği programda vatandaşlara yerel seçimlerin önemi hakkında açıklamalarda bulunarak, kent ve ülke gündeminde yer alan konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bölgede yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmeler yaptı. Keyifli ve sıcak bir atmosferde yapılan ev ziyaretlerinde ev sahipleri konuklarını oldukça samimi bir şekilde karşıladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826