AK GENÇLERDEN FİDAN DİKİMİ

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları yönetimi ve uyeleri, “Şehitler için bir fidan dik” kampanyası kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikle, İlimtepe Mahallesinde öğrencilerle birlikte fidan diktiler.

Körfez İlimtepe Mahallesi 17 Ağustos Ortaokulunda gerçekleşen fidan dikiminde, belirlenen alana yaklaşık bin fidan dikildi

Okul idaresi ve öğrencilerinde katıldığı fidan dikimi sırasında huzunlu anlar da yaşandı. AK Parti İlimtepe Mahalle Gençlik Kolları tarafından organize edilen fidan dikimi ile oluşan sahaya, şehitler için fidan dikimlerinin devam edeceği belirtildi.

Körfez Gençlik Kolları başkanı Doğan Orak, diğer mahallelerde de benzeri fidanlıkların oluşturulacağını ve Şehitlerin asla unutulmayacağını söyledi

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817