banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK KADIN İZMİT EĞİTİMDEN GEÇTİ

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle ziyaretleri, sosyal projeleri ile örnek çalışmalara imza atan Başkan Yazıcı ve yönetimi geçtiğimiz gün Yuvacık Karaaslan Tesislerinde düzenlenen programla eğitimden geçti. Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ev sahipliğinde, Eğitimci Zeliha Utaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programına yedek yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yöneticilerin hem eğlenip stres attığı programda, teşkilat eğitimi, dünya ve ülke gündemine dair bilgilendirmede bulunuldu.

‘TÜRKİYE’Yİ LAYIK OLDUĞU AYDINLIĞA KAVUŞTURACAĞIZ’

Programda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, bu tür eğitimlere devam edeceklerinin altını çizerek, “Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra eğitimlerimizle de Partimizin dürüst, dinamik, ilkeli kadroları ve ülkemizin ufkunu açan bir siyasal perspektifle Türkiye’yi layık olduğu aydınlığa kavuşturmaktadır. Partimiz geleneğin ve geçmişin birikimiyle, ülkemizin sorunlarına dünya gerçekleriyle paralel biçimde özgün ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiştir. Zorlaştıran değil kolaylaştıran, bölen değil birleştiren, iten değil kucaklayan, haklı zayıfları haksız güçlülere karşı koruyan bir anlayışa sahibiz” dedi.

‘BİRBİRİMİZE KENETLENMELİYİZ’

Sonrasında sözü alan ve teşkilat çalışmaları, dünya ve ülke gündemi hakkında bilgilendirmede bulunan Zeliha Utaş, “Öncelikle kongrelerini tamamlayan ve göreve başlayan ilçe başkanımızı ve yönetimlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın, yolunuz açık olsun. Biz içeride ve dışarıda insanların umutlarını tüketmemek için çalışmalıyız. Yüzyıllarca bu topraklarda kardeşçe yaşadık ve böyle de devam etmeliyiz. Bizi dışarıdan yıkamayacağını anlayanlar bunu içeriden yapmaya çalışacaklar. Buna izin vermemeli ve birbirimize daha da kenetlenmeliyiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826