banner2779
banner2752
banner2750

AK KADIN İZMİT'TE CUMHURBAŞKANI SEFERBERLİĞİ

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, çalışmaları değerlendirmek ve planlama yapmak üzere kadın kolları mahalle başkanları ile bir araya geldi. AK Parti İzmit İlçe binasında düzenlenen toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, İlçe Başkan Yardımcıları Ali Erdem ve Ahmet Çelik katıldı. Mahalle Başkanlarının eksiksiz katılım sağladığı toplantıda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, "Cumhurbaşkanımızı İzmit'e yakış bir şekilde ağırlamak için kadın kolları olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız" dedi.

'İZMİT'E YAKIŞIR BİR AĞIRLAMA OLACAK'

Başkan Yazıcı, "Milletçe birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. İzmit kadın kolları olarak cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu güçlü bir şekilde göstermeliyiz. Kadın kolları olarak ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Güçlü bir yapıya sahibiz. 'Cumhurbaşkanımızın İzmit'e geldiğini duymadım' diyen kimse kalmayacak. Özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Sizlere güvenim tam, el birliği ile Cumhurbaşkanımızı İzmit'e yakışı bir şekilde, layıkıyla ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

'KOCAELİ CUMHURBAŞKANINA SEVGİSİNİ GÖSTERECEK'

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da yaptığı konuşmasında, "Cumhurbaşkanımızı kongremizde ağırlayacağız, gurur duyuyoruz ve heyecanlıyız. Kadın Kollarımız, gençlik kollarımız heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Kadın Kollarında ki ablalarımızla bu heyecanı paylaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızı Kocaeli'den enerjisi yüksek ve güçlü bir şekilde uğurlamak istiyoruz. Ben inanıyorum ki Kocaeli teşkilatları, Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini fazlasıyla gösterecektir. Siz güçlendikçe bizler de güçleniyoruz" diye konuştu.

'KOCAELİ TEŞKİLATLARININ MAYASI SAĞLAM'

İzmit'li kadınların, İl Kadın Kolları kongresine güçlü bir şekilde katılım sağlamasından dolayı teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, "Her birinizden Allah razı olsun. Bu birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Kocaeli teşkilatları mayası sağlam atılmış teşkilatlardır. Büyük bir kongre yapacağız. Halkımızın zaten cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccühü var, biz duyurularımızı çok iyi yapacağız. Sokak sokak dolaşacak ve halkımızı şölenimize davet edeceğiz. Bize yakışır bir kongre yapacağız. Kocaeli'den çıkan gür ses tüm dünyada yankılanacak" dedi.

Foto 1: AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongre hazırlıkları kapsamında bir araya geldi.

Foto 2: İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, İlçe Başkan Yardımcıları Ali Erdem ve Ahmet Çelik katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751