Ak Kadınlar Kandil Simidi Dağıttı

Mübarek gün ve gecelerde vatandaşlara kandil simidi dağıtma geleneğini sürdüren Ak Partı Körfez  ilçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimi Körfez Viyadük altında  stand açarak vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Kandil simidi dağıtımına Başkan Aysun Demir ve yönetim kurulunun yanı sıra  Körfez Belediye Başkan Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da katıldı.Söğüt ve Tuna Körfez halkına kendi elleriyle kandil simidi dağıttılar. Her Kandil’de  Kandil simidi dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden ilçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir “Tüm Körfez’lilerin, ülkemizdeki vatandaşların ve tüm islam aleminin Regaip Kandili mübarek olsun. Bu mübarek gecede birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817