AK Nokta Aracı Büyük İlgi Gördü: Her Gün Yüzlerce Yeni Üye Yapıyor

İlçeleri gezerek üye kaydı ve seçim propagandası yapacak olan AK Nokta aracına, İzmit Perşembe Pazarı’nda yoğun ilgi vardı.


ELLİBEŞ ZİYARET ETTİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na ait Ak Nokta aracı faaliyetlerine başladı. İlçeleri gezerek seçim propagandası ve üye kaydı yapacak olan araç ilk olarak Kandıra’da Çarşamba Pazarı’nda stant açtı. Ardından İzmit’e gelerek Perşembe Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu. İçinde led ekran televizyonu, masası, sandalyeleri bulunan araç büyük ilgi gördü. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarıyla süslenen araçta “Türkiye Yüzyılı Başlıyor” ve “Hedef2023” sloganları dikkat çekiyor. Propaganda çalışmaları parti müziklerinin çalınmasıyla destekleniyor.


SABİT STANTLAR DA AÇILDI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, milletvekili seçimleri için dün istifa kararını açıkladıktan sonra AK Nokta aracını ziyaret etti. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gün boyu pazar alanında bulunan araç vasıtasıyla partiye 200’e yakın üye kaydı yapıldığı belirlendi. Başkan Ellibeş, 21 yıldır halkın hizmetkarı olarak çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin artarak devam ettiğini, bunu her yerde gördüklerini belirtti. Ak Nokta aracıyla birlilte ilçelerde 100 civarı sabit standın da yaklaşık bir aydır faaliyette olduğu, bu noktaların da çok hareketli olduğunu kaydetti. Özellikle Gebze İlçe Başkanlığı’nın açtığı sabit stantlardaki görüntülerin ilk andan itibaren muhteşem olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817