AK PARTİ GENÇLİĞİ SİYASETE EL ATTI
 Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde Mondemeo adlı kafede düzenlenen kahvaltılı toplantıya,m Ak Parti Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri kalabalık gurupla yer adlılar. İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Üniversite Gençliği Sorumlusu olarak görevlendirilen Doğan Önal, kendisine verilen snemli görevden mutluluk ve guru duyduğunu ifade ederek, ‘’Gençlerin siyasette önemli rol almaları gerekiyor. Bunun için de hiç birv genç evde oturmamalı ve üniversitelisinden, çalışanına kadar her gencimiz ülke geleceği için çaba harcamalıdır. Bu nedenle ben ve kardeşlerim çalışmaların içinde yer almak üzere burada bulunuyoruz. Her gencimizin de aynı duygular inde olaxağını biliyorum. Siyasi büyüklerimizin önderliğinde partimiz ve ülkemiz için canla başla çalışacağız, bunun sözünü vermek için buradayız’’ dedi.

Ak Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık’da konuşmasında, gençlerin fikirlerine parti içinde büyük önem verildiğini ifade ederek, ‘’Burada istişare yaparak, yapmamız gereken çalışmaları yeniden gözden geçireceğiz. Ülkemizin geleceği ve insanlarımıznı mutluluğu için daha aktif olarak sahada yer alacağız. Ak Parti gençliği her zaman çalışmaları ve etkinlikleri ile örnek olmuştıur, bundan sonra da aynı çizgiyi genişleterek çalışmalarımız devam edecektir’’ dedi.

Toplantı, üniversite gençlerinin de fikirlerini dile getirdiği istişare konuşmaları şeklinde devam etti. Toplantı sonrasında saha çalışmalarının arttırılması ve gençlere ulaşmak için etkinliklerin arttırılması görüşleri benimsendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.