banner2752
banner2750
banner2776

AK Parti İl Başkanı Ellibeş Vekillik İçin İstifa Etti

İl binasında gerçekleşen törende yönetim kuruluna, ilçe başkanlarına ve belediye başkanlarına veda eden AK Partili Ellibeş, bu toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

VEKALET ŞAHİN TALUS’TA

Başkanlık makamındaki son açıklamasında Mehmet Ellibeş’in yerine yeni bir isim asaleten atanana kadar göreve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Şahin Talus’un vekalet edeceği belirtildi. Açıklamasında görev sürecinde yaptıkları çalışmalarla ilgili süreci değerlendiren ve her zaman halkın içinde olduklarını dile getiren Ellibeş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“PANDEMİ SÜRECİNİ GEÇİRDİK”

“Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 24 Mayıs 2019 tarihinde il başkanı olarak Kocaeli gibi bir teşkilatın yükü bizlere teslim edildi. Geçen sürede tüm teşkilatımızla birlikte organize içinde hareket ettik. Görev sürecimizde bir de pandemi dönemi geçirdik. O dönemde bile teşkilatımız tüm kademeleriyle birlikte durmadı. Çalıştı ve halka bizzat ulaştılar.

“TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE BİR OY ALACAĞIZ”

Bu partiyi millet kurdu. Bugünkü konumumuzda baktığımızda AK Parti’miz Kocaeli’de en güçlü parti durumundayız. Sayın Cumhurbaşkanımıza halkımızın desteği eskisinden de güçlü bir şekilde devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılması hedeflenen seçimlerde de geride kalan 20 yılda olduğu gibi Türkiye ortalamasının asgari 3 ya da 5 puan üzerinde bir destekle yine zaferle çıkacağımızı görüyoruz.

GÖREVDEN AFFINI İSTEDİ

Milletin iradesi iradesi AK Parti’mizden, Cumhur İttifakımızdan ve Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır. Partimizin kurulduğu günden bu yana ilimizin teşkilatları her zaman örnek olmuştur. İlk sırada hep bu teşkilat olmuştur. Bizim bir sloganımız vardı, Kocaeli her zamanki yerinde. Bu yine böyle olacak. Genel merkezimizle görüşmelerimizi tamamladık ve il başkanlığı görevimden affımı talep ediyorum”.

KAYNARCA DA KATILDI

İl başkanlığını görevini bırakan Mehmet Ellibeş’e basın açıklaması sırasında, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Kocaeli Koordinatörü Tülay Kaynarca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan da hazır bulundu. Yapılan açıklamanın ardından parti yöneticileri, Ellibeş’e çiçek takdim ederek kendisine çıktığı yolda başarılar diledi. Ellibeş, açıklama sonrasında ise il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile de vedalaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680