banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİ İZMİT'TE KOORDİNASYON TOPLANTILARI BAŞLADI

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığında mahalle çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra teşkilatlar bir araya gelerek değerlendirmeler yapan İlçe Başkanı Hasan Ayaz, mahalle koordinasyon toplantılarıyla mahalle başkanları ve yönetimleriyle bir araya geliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Yenişehir Mahallesi mahalle başkanları ve yönetimleriyle koordinasyon toplantısında buluşan Başkan Ayaz, mahalle çalışmalarını değerlendirdi.

HAFTANIN İKİ GÜNÜ YAPILACAK

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ayaz’ın yanı sıra, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç, İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle teşkilatı katıldı. İzmit’in tüm mahalleleriyle bu koordinasyon toplantılarını gerçekleştirecekleri bilgisini veren İlçe Başkanı Hasan Ayaz, haftanın iki günü düzenlenen toplantılarla mahalle başkanları ve yönetimleriyle değerlendirme yapacaklarını ifade etti.

MAHALLE TEŞKİLATLARI PARTİNİN OMURGASI

Mahalle teşkilatlarının partinin omurgası olduğunu ifade eden Ayaz, “Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları mahalle teşkilatlarımızla her mahallemizde yapılanmamız tamamlandı. Mahallelerde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tüm mahalle teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu toplantılarımızla hem yaptığımız çalışmalarımızı değerlendirecek hem de yapılmasını planladığımız programlarımızı masaya yatıracağız” dedi.

‘HANE HANE KOŞACAĞIZ’

Ayaz, “Biz seferle sorumluyuz, zafer Allah’tandır, olaya böyle bakacağız ve yolda öyle yürüyeceğiz. Bizim görevimiz, ulaşılmadık tek bir seçmen, kapısı çalınmadık tek bir hane bırakmadan koşmak, koşturmaktır. Bizim görevimiz, Türkiye’ye dair hayallerimizi ve hedeflerimizi tüm kardeşlerimizle paylaşarak onların gönlünü kazanmaktır. İşte onun için bir olacak, iri olacak, diri olacak, kardeş olacak, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751