banner2779
banner2752
banner2750

AK Parti İzmitli kadınlar Dayanışma yemeğinde buluştu
  

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Mahalle Temsilciler Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. İzmit İlçe SKM programı doğrultusunda düzenlenen programda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalli çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Kadın Kolları Mahalle Temsilcilerinin tam kadro katılım sağladığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş’ın da hazır bulunduğu toplantıya icra kurulu üyeleri de katıldı.

 

‘DAHA AKTİF OLACAĞIZ’

Rutin parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda aynı zamanda kadın kolları olarak yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aysel Demirtaş, özellikle çat kapı programları kapsamında yaptıkları ev ziyaretlerinden oldukça olumlu tepkiler aldıklarını ve verimli sonuçlar elde ettiklerinin bilgisini verdi. Demirtaş, “Bundan sonra daha aktif bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak katılımcılara teşekkür etti.

 

HİZMETLERİ ANLATTI

Sonrasında sözü alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, yerel seçimlere az bir süre kaldığını ve teşkilatlarla birlikte bu süreci başarılı bir şekilde geçireceklerine olan inancını dile getirdi. Kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalar için mahalle temsilcileri ve yöneticilere teşekkür eden Doğan, “Bizlere gösterdiğiniz destekler için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. Doğan toplantının geri kalan bölümünde belediye hizmetleri hakkında sunum yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751