banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK PARTİ KÖRFEZ'DE TEŞKİLAT ARI GİBİ

AK Parti Körfez İlçe Yönetimi soluk alamayacakları bir haftaya girdiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanan teşkilat ve yönetim bir taraftan da parti çalışmalarını devam ettiriyorlar.

Bu kapsamda partide düzenlenen toplantıda bir araya gelen yönetim ve belediye başkan yardımcıları, yapılan hazırlıkları, verilecek destek çalışmalarını gözden geçirdiler. Toplantıya, İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Selahattin Kabadayıoğlu ve ilçe yönetimi ile teşkilat başkanları katıldılar.

Yine aynı kapsamda oluşturulan ve ‘’Sıra sende ‘’ adı verilen ekipte, yönetim kurulu toplantısı sonrasında bir araya gelerek çalışmaları tekrar gözden geçirdiler.

Mahalle başkanları

AK Parti Körfez’de çalışmalar her zaman olduğu gibi sabah namazında buluşma ile başladı. İlimtepe Camii’nde sabah namazını vatandaşlarla kılan İlçe Başkanı Şener Söğüt, yönetimi ve Gençlik Kolları yönetimi, buradaki kahvaltı ve sohbetten sonra guruplara ayrılarak çalışmalara devam ettiler.

Şener Söğüt, önce kendisini ziyarete gelen İlimtepe Mahalle Başkanı Fatih Yavuz ve ekibini kabul etti. Görevlerinde başarılar dileyen mahalle ekibine teşekkür eden Şener Söğüt, ardından da parti için önem taşıyan kuruculardan olan Nuri Tabanlı’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Parti Yönetimi ardından da Yeni Yalı Mahalle Başkanı Ömer Güney ve mahalle yönetimini ziyaret ederek, mahalle toplantılarına da katılım yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826