AK Partili Kadınlar Gazetecileri 10 Ocak’ta Yalnız Bırakmadı

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede bulunan bazı medya kuruluşlarına kutlama ziyaretinde bulundu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, gazetemize de uğrayarak, genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ve Yazı İşleri Müdürümüz Serpil Yarar ile bir araya geldi.

YARAR’I TEBRİK ETTİLER
Gerçekleşen buluşma sırasında Burhan Yarar ve Serpil Yarar’ın Çalışan Gazeteciler gününü tebrik eden konuk Başkan Aysun Demir, medyanın ülke için çok önemli olduğunu dile getirdi. Demir ayrıca Yazı İşleri Müdürümüz Serpil Yarar’ı ayrıca tebrik ederek, “Böylesine zor ve özel bir mesleği kadınlarımızın başarı ile yapıyor olması bizler için de bir gurur vesilesidir” dedi.

“BASIN 4. DENETLEYİCİ GÜÇTÜR”
Konukları ile yakından ilgilenen Müdür Serpil Yarar, “Basın; yasama, yürütme ve yargının ardından dördüncü denetleyici güç olarak önemli sorumluluğu yerine getirmektedir. Bu etkinin verdiği sorumluluk bilinci ile hareket etmeye azami özen gösteriyoruz. İlgi ve desteğiniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

DEMİR’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Son olarak konuşan Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar da, ziyaretleri dolayısıyla AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817