banner2779
banner2752
banner2750

Ak Partili Tuna, İstifaya Hazırlanıyor

Parti binasındaki toplantıda yapılan çalışmalar ve son durum ele alındı. Deprem bölgesine yönelik yapılan yardımların da görüşüldüğü toplantıda konuşan ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Büyük afette kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle bir hüznü bizlere yaşatmasın” dedi.

TUNA DA ADAY ADAYI OLACAK

Bu arada 14 Mayıs’ta yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesinde iktidar partisi AK Parti’de milletvekili aday adaylığı için de nabız yoklamalar devam ediyor. Fakat partide şu ana kadar adaylıkla ilgili en net çalışmalar yürütenlerden biri de Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna…

TEŞKİLATTAN HELALLİK İSTEYECEK

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve özellikle ilçe başkanı olarak atanmasının ardından teşkilata hakim bir duruş sergileyen Başkan Tuna’nın önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir programla aday adaylığı için görevinden istifa etmesi ve teşkilattan helallik istemesi bekleniyor.

KENT GENELİNDE SEVİLİYOR

Bu çok özel toplantının günü ve saati ise daha sonra açıklanacak. Özellikle Kocaeli’deki manavlar arasında saygın bir yere sahip olan ve kent genelinde sevilen bir sima olarak bilinen ilçe başkanı Ramazan Tuna bir süredir milletvekili aday adaylığını dile getiriyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751