banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Partili Zeki Canşi Her Yerde!

Canşi, geçtiğimiz günlerde Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ile Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile de bir araya geldi. Canşi’nin Derince’de Zeki Aygün ile buluşmasında Prof. Dr. Mehmet Çelik de hazır bulundu.

KIZILAY VE İYC ZİYARETİ

Milletvekili aday adayı Zeki Canşi, özel ziyaretlerde de bulundu. Bu kapsamda Kızılay Dilovası Şube Başkanlığına atanan Emre Sarıca ve yönetimine konuk olarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Canşi, Dilovası’nda ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Cahit Ekdi ile de bir araya gelerek kendisi ile bir süre sohbet etti.

SABAH NAMAZINDA ÇANAKKALE PROGRAMI

Bu arada AK Partili Canşi, sabah namazı ile birlikte düzenlenen “Çanakkale Ruhu” programında yer aldı. Bu arada program için Tarihi Orhan Camii’ne gelen Refik Gögerçin başkanlığındaki genç imam hatipliler de aday adayı Zeki Canşi ile sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826