banner2779
banner2752
banner2750

AK Partili Zeybek ve Tuna  Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı da, dün ilçeye konuk olan afetzedeleri kaldıkları evlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

KALABALIK ZİYARET

İlçe başkanı Ramazan Tuna öncülük ettiği ziyaretlerde; AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MYKY Üyesi Emine Zeybek, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt imle parti yöneticileri, üç mahalledeki depremzede konuklarla bir araya geldi.

MAHALLELERİ GEZDİLER

Hacı Osman Mahallesi, Kuzey Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerde; Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye ve Malatya’dan gelen konuklara herhangi bir taleplerinin olup olmadığı soruldu. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, şu ifadeleri kullandı:

TUNA ACILARINI PAYLAŞTI

“Depremzede ailelerimizi ziyaret ettik ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman onların yanında yer aldık, destek olmaya devam edeceğiz. Aynı acıları bizler de 1999 yılında yaşadık. O yüzden bölge halkının neler hissettiklerini çok iyi biliyoruz. Her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile büyük afette yaşamını yitiren deprem şehitlerimize Allah rahmet, yakınlarına ve bütün bölge halkına başsağlığı ve sabır diliyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751